Моля, прочетете внимателно условията за ползване на нашия електронен магазин

Електронният магазин www.tactica.bg е собственост на фирма
ТАКТИКА.БГ ЕООД

Настоящите Общи условия уреждат взаимоотношенията между ТАКТИКА.БГ ЕООД (собственик на онлайн магазин tactica.bg) от една страна и потребителите на онлайн магазин tactica.bg (наричан за краткост „сайт”). Тези условия обвързват всички потребители.
С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на tactica.bg (с изключение на линка към настоящите Общи условия), потребителят се съгласява, приема и се задължава да спазва тези Общи условия.
ТАКТИКА.БГ ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:
гр. Пловидв, бул. Александър Стамболийски №41
БУЛСТАТ: 203771633


1. Регистрация
За да направите поръчка първо трябва да се регистрирате. При регистрацията е необходимо да въведете Вашето име, телефон за контакт, валиден имейл адрес и адрес за доставка. Данните които събираме са надеждно защитени и се използват единствено за обслужване на потребителите. С попълването на регистрационния формуляр потребителят декларира, че е съгласен с условията за ползване на нашия магазин.

2. Поръчки чрез сайта tactica.bg се приемат 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.

2. За да закупите стока и/или услуга от нашия Сайт, вие трябва:
2.1. Да имате навършени 18 (осемнадесет) години;
2.2. Да имате постоянен адрес в България;
2.3. Да сте попълнили вярно електронната регистрационна форма;
2.4. Да сте се съгласили с настоящите Общи Правила и Условия;
2.5. Да посочите точен и валиден телефон и адрес за доставка;
2.6. Да осигурите достъп и възможност за получаване на стоката.

3. Потвърждение на поръчка
За потвърждение на поръчката наш служител ще се свърже с Вас по телефона. Потвърждение ще направим, тъй като е възможно поръчания от Вас размер в момента да не е наличен. Ако телефонът или email,за контакт който сте оставили не е активен, поръчката се счита за отказана. Може да проверите статуса на поръчката като влезете в профила си.

4. Доставка и плащане
Доставката се извършва от куриерската фирма "Еконт-експрес.
Изпращаме поръчаната стока до избран от Вас офис на куриера или до посочен от вас адрес,винаги с опция за преглед,преди да се плати.
Цената на доставката е около 3,60 - 6,00 лева - в зависимост от теглото и стойността на пратката или е безплатна,ако посочено като допълнително условие за доставка или при предварително договаряне,между сайта и Вас. По-подробна информация за услугите и тарифите може да получите на сайта на куриера.

5. Връщане и замяна
Съгласно чл.55, ал.1 от ЗЗП Вие имате право,да се откажете от получената стока в срок от 7 /седем/ работни дни от датата на получаване - при условие, че стоката и опаковката са запазени,във вида в който сте ги получили. За целта трябва да се свържете с нас по телефона, чрез имейл, или като използвате формуляра на страница"Контакт". Разходите по връщането и замяната са за сметка на купувача, освен в случаите когато има несъответствие между поръчаната и доставената стока.

6. Гаранция
Гаранционният срок на закупените от Вас стоки е 30 дни от датата на покупката или посочен друг,посочен от нас или производителят,на който Ние сме официален представител за България. Рекламацията се урежда според условията записани в гаранционната карта, която издаваме при продажбата. При установяване на дефект,може да се свържете с нас по телефона, чрез имейл, или като използвате формуляра на страница"Контакт". В случай, че дефектът е получен поради неправилна употреба или поддръжка, разходите по връщането и ремонта са за сметка на купувача.


7. Отговорности
7.1. ТАКТИКА.БГ ЕООД не носи отговорност за възможни инцидентни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която се съдържа в уебсайта; не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този уебсайт; не носи отговорност за ненакърнимостта на информацията в уебсайта от компютърни вируси или други заплахи. Изложената в уебсайта информация е в съответствие с действащото законодателство, ползването й от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива.
7.2. ТАКТИКА.БГ ЕООД не носи отговорност за пълнотата, валидността и същността на информацията, съдържащата се в сайтовете, към които има препратки (хипервръзки).
7.3. ТАКТИКА.БГ ЕООД не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при ползването на услугите в уебсайта.
7.4. ТАКТИКА.БГ ЕООД не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до домейна tactica.bg
7.5. ТАКТИКА.БГ ЕООД не носи отговорност за внезапно изчерпване на складовите наличности.
7.6. ТАКТИКА.БГ ЕООД не носи отговорност за неточности в информацията за стоката, подадена от производителя.
7.7. ТАКТИКА.БГ ЕООД не носи отговорност за забавяне или неизпълнение на задълженията си по причини извън контрола на фирмата.
7.8. ТАКТИКА.БГ ЕООД се задължава да спазва договореностите с потребителя с дължимата грижа.
8. Продажбата на продукти се регламентира от законите на Република България. За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас чрез формата за обратна връзка,по телефона или e-mail.
9. Можем едностранно да променяме условията за ползване на магазина без предварително да Ви информираме за това.
Потребителите,трябва да следят,за евентуални промени и да се съобразяват с тях.