Фирма ТАКТИКА.БГ ЕООД (TACTICA.BG LTD) е основана от бивши служители на Министерството на отбраната и Министерството на вътрешните работи.

Работим паралелно в две направления.

  • Търговия със средства за оцеляване, спортни стоки и тактически стоки предназначени за служители на силовите министерства и лица практикуващи спортове свързани с използването на огнестрелно оръжие.

Въпреки, че сме сравнително млада фирма сме официални дистрибутори на световно известни марки като REVISION, C-A-T, Jet Beam, Warrior, Ghost, LPA Sights и други./

  • Консултантска дейност и провеждането на семинари свързани със най - новите тенденции в сферата на охранителната дейност .

Екипът на TACTICA.BG е с дългогодишен опит в частната охранителна и консултантска дейност както в България така и зад граница. Усвоили сме и използваме най-новите методи при провеждането на обучения по персонална охрана. Инструктори ни са действащи охранители преминали обучение и защитили квалификациите си при едни от най-авторитетните организации за подготовка на кадри за частни охранителни фирми в светa. Използваме практики в личната охрана които са доказали своята ефективност както по улиците на Европа и Близкия Изток така и на бойните полетата в Ирак и Афганистан.


„Пропускайки да се подготвиш, бъди готов да се провалиш” Бенджамин Франклин
Доверете ни се за Вашата подготовка.