Семинар ПЪРВА ДОЛЕКАРСКА ПОМОЩ - ДЕЙСТВИЕ В ЕКСТРЕМНИ СИТУАЦИИ

Нов

- Първа Долекарска Помощ и действия в екстремни ситуаций;

Повече детайли

Add to wishlist

Повече информация

Ние изработихме нашите семинари не във връзка с това което е вече усвоено а за това от което охранителната индустрия наистина има нужда. В настоящия момент и за в бъдеще.

Целта на ТАКТИКА.БГ е да ви подготви за действия в екстремни ситуаций. Внимателно сме подбрали информацията в семинарите базирайки се на опита на световно известни лидерите в провеждането на курсове за Първа Долекарска Помощ. Адаптирали сме ги към изискванията на законодателството в Република България.

В критична ситуация може да изпаднете във всеки един момент от вашето ежедневие в свободното си време и по време на работа превръщайки този ден във Вашето Ватерлоо.

Пътно транспортно произшествие, нараняване при излет в гората, природно бедствие.

( Тираджията Д.К. който загина в свирепа катастрофа на магистрала „Марица” край Харманли бил с отрязана ръка от рамото. Инцидентът стана в късния неделен следобед на 10 Октомври 2015 по посока към Димитровград. Камионът се обърнал, пресякъл средните мантинели и тази пред канавката в насрещното платно.От жестокия сблъсък влязлото в кабината защитно съоръжение отсякло от рамото дясната ръка на шофьора. Мъжът издъхнал от кръвозагуба в линейката на път за болницата. Трагедията се случила пред очите на колега на загиналия, пътуващ зад него. ) – утре ти може да си в тази кризисна ситуация и да не си подготвен да помогнеш на твой роднина, приятел, колега или пострадал.

Ще Ви помогнем да усвоите доказали се и работещи практики в оказване на Първа Долекарска Помощ на пострадал до пристигане на медицински екип на мястото на инцидента. 

"Пропускайки да се подготвиш, бъди готов да се провалиш” Бенджамин Франклин

 Доверете ни се за Вашата подготовка.

Reviews

Write a review

Семинар ПЪРВА ДОЛЕКАРСКА ПОМОЩ - ДЕЙСТВИЕ В ЕКСТРЕМНИ СИТУАЦИИ

Семинар ПЪРВА ДОЛЕКАРСКА ПОМОЩ - ДЕЙСТВИЕ В ЕКСТРЕМНИ СИТУАЦИИ

- Първа Долекарска Помощ и действия в екстремни ситуаций;

Write a review